O NÁS, NAŠE FIRMA, STATEGIE A CÍLE

O NÁS, NAŠE FIRMA,

STATEGIE A CÍLE

pexels-expect-best-323781-2

Firma GRADINARI Stav s.r.o. se na trhu pohybuje od roku 2014. Hlavním předmětem činnosti společnosti jsou rekonstrukce, výstavba, provádění staveb, jejich změn a odstraňování. V rámci této činnosti společnost GRADINARI Stav s.r.o. zhotovuje stavby nejrůznějších druhů. Specializací v oboru pozemního stavitelství pro naší společnost je kompletní výstavba objektů všeho druhu na klíč. 

Naší snahou je zajistit spokojenost všech našich partnerů. Odběratelů z řad soukromých investorů, tak generálních dodavatelů staveb, a to především odborným přístupem při realizaci svěřených zakázek. Díky dlouholetému působení v oboru jsou naše zkušenosti rozsáhlé a pro dosažení spokojenosti našich zákazníků, zásadní a velmi cenné.

01cb8p-2

Realizovali jsme několik stovek staveb, od staveb malých rozměrů, až po projekty velké a rozsáhlé. Portfolio společnosti GRADINARI Stav s.r.o. je mimořádně obsáhlé, proto je kontinuální vzdělávaní nás samotných klíčovým bodem.

Jsme si vědomi toho, že intenzivní spolupráce se zákazníkem je základem funkční strategie ve všech fázích přípravy, realizace a užívání stavby. Abychom mohli se zákazníkem spolupracovat a být mu odpovědným a seriózním partnerem, postupujeme zodpovědně, inovativně a progresivně. Naším cílem je zkvalitňovat služby, iniciativně využívat poznatky technického pokroku a aplikovat nové technologie i materiály.

Základní cíl

Základním cílem naší činnosti v oblasti pozemního stavitelství, je realizace díla odpovídající kvality dle přání zákazníka tak, aby po dokončení výstavby dílo plně sloužilo svému účelu. To znamená realizovat stavbu, která bude nejen splňovat veškeré požadavky dané zákazníkem, ale ještě „něco navíc“.

Rychle a spolehlivě

Druhým pilířem je soustavné sledování trhu a na základě zkušeností a referencí výběr kvalitních subdodavatelů – výrobců stavebních materiálů, komponentů, technologií a inovací.

Vraťme život rekonstruovaným objektům ..